pondělí 27. dubna 2015

Malinové vábení s Oriflame


Ahoj kočky!

O víkendu bylo venku tak krásně,  že jsem konečně využila chvilky volna a šla se projít do přírody. Bylo to tak super! Samozřejmě nechybělo i nějaké to sportovní vyžití, to bych nebyla já. Byl to fajn víkend a utekl rychlostí světla. Jsem teď nabita novou energií tak doufám,  že mi to vydrží delší dobu. Poslední dobou jsem totiž byla pořád taková bez energie. Bylo to určitě kvůli nemoci, kterou jsem nedávno prodělala, ale i tak celkově jsem na nic neměla sílu. Jsem ráda,  že je toto období (snad) pryč.
V článku se dozvíte o mé nové malinové dvojce.

 Prvně bych chtěla říct,  že miluji cokoli s vůní malin i maliny samotné. 
Když jsem si po dlouhé době listovala v katalogu Oriflame a uviděla produkty s vůní malin, neodolala jsem a objednala jsem si kuličkový deodorant, který mi tou dobou zrovna docházel a krém na ruce. Oboje je z řady Nature secrets.

Co slibuje deodorant
Povzbuzující kuličkový antiperspirant deodorant s mátou a malinami Nature Secrets pro celodenní ochranu s povzbuzujícími výtažky z máty a malin. Osvěží a provoní pokožku na celý den. Nezanechává bílé stopy.

Jak to vidím já: Oba produkty voní úplně stejně krásně po malinách a lehce po mátě.
Co se týče funkčnosti deodorantu, řekla bych, že není vůbec špatný. Velmi mile mě překvapil svou výdrží. Jediné co bych mu vytkla je, že delší dobu zasychá, takže pokud si hodláte po použití deodorantu hned oblékat triko, určitě by jste měli chvíli počkat jinak se vám deodorant na triko obtiskne/rozmázne. Určitě ho mohu doporučit. Na léto podle mě bude úplně ideální.

50ml balení stojí okolo 80,-

Co slibuje krém na ruce:

Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami Nature Secrets má vyživující složení s hydratačními výtažky z máty a ochrannými výtažky z malin. Pomáhá obnovit přirozenou krásu vaší pokožky.

Jak to vidím já:
Skvěle a bez problémů se roztírá. Velmi dobře se vsákne do kůže, nezanechává mastné ruce. O vůni ani nemluvím - ta je stejně úžasná jako u deodorantu! Neříkám,  že je to nějaký zázračný hydratační krém, ale svůj účel splní. Momentálně ho nosím s sebou v kabelce, na cestování a na příležitostné namazání během dne je moc fajn.  

75 ml balení stojí okolo 100,-

Oba produkty vám mohu určitě doporučit. :)



Máte zkušenost s některým z těchto produktů?

Mějte se krásně!


6 komentářů:

  1. Tento malinový deodorant jsem dostala k narozeninám a jsem s ním taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla Vendy z této řady sprchový gel a ten byl super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, ten sprcháč mám doma také a je vážně skvělý!

      Vymazat
  3. Krásně lákáš. Maliny miluju, takže...;-)
    PS: doufám, že už jsi úplně zdravá a budeš se moct radovat z přicházejícího léta...já už usilovně hledám tu správnou piknikovou deku a puntíkaté plavky (jsem vždycky o pár týdnů vpředu) ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Vivinko, už jsem naštěstí zdravá a plná síly. :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3