středa 7. ledna 2015

Top 10 kosmetických produktů roku 2014

Krásný den děvčata :)


Dnes bych vám ráda ukázala desítku mých nejoblíbenějších kosmetických produktů za rok 2014. Jsou to ve směs mé stálice, ke kterým se stále vracím a kupuji si je už nějaký ten čas a s čistým svědomím vám je mohu jen doporučit.




 V péči o pleť  je pro mě jedničkou již několik let  Bioderma. Na tuto značku nedám dopustit a především na její produkty v péči o pleť bych vám tu mohla psát ódy.


 Další mou stálicí v péči o pleť je tato pěna na čištění pleti Foamingly Clean od Benefit . Používám ji především na smývání make-upu a neznám nic lepšího. Nějaké odličovací mléka a vody s klidem strčí do kapsy. 


Pásky na odstraňování černých teček jsou pro mě jednoznačně nejlepším výrobkem od Niveii, který jsem měla možnost vyzkoušet. Nic nevyčistí ucpané póry lépe.



 Dlouho jsem žádné báze pod make-up nepoužívala, protože mi to přišlo zbytečné (teď už vím,  že to byla blbost :D).
Tato báze byla moje první a také nejlepší. Kdykoli jsem si koupila nějakou jinou, vždy jsem byla zklamaná a nakonec jsem se vrátila k této "Dermacolí". Od té doby co používám bázy pod make-up nemám tolik zanešenou pleť a to je fakt!


Tyto rozjasňující perly jsem úplnou náhodou koupila  zhruba před rokem v Tchibu, že je jen tak vyzkouším. Nic jsem od nich nečekala a o to více mne posléze překvapily. Používám je téměř při každém líčení a nedám na ně dopustit.


Další výborný produkt od Biodermy, který je nedílnou součástí mojí každodenního rutiny. Používám ho především na obličej, tělo a také pod make-up. Tento krém je jeden z mála, který mou suchou pokožku umí dát do normálu.


Bez kokosového oleje ani ránu! Tohoto multifunkčního kamaráda má doma snad každý, takže nemá cenu se nějak rozepisovat. 


V loňském roce jsem mimo jiné objevila i tento zázrak a od prvního použití jsem věděla,  že to bude můj dlouhodobý přítel. Opět jsem se nemýlila. Tuto sadu mám již po několikáté a hodlám s ní ještě nějaký čas ve své péči o vlasy určitě pokračovat.


Toto je má dlouholetá závislost. Když si kupuji lak na vlasy tak jedině od Nivei a už opravdu několik let. 

Tento lak na nehty od O.P.I jsem si za loňský rok oblíbila ze všech nejvíce a proto má své čestné místo v top desítce nejlepších produktů loňského roku.


O všech těchto produktech byla už jistě na blogu  zmínka. Pokud máte chuť mrkněte na recenze na některé z produktů.

Jaké jsou vaše top produkty pro uplynulý rok?

Mějte se krásně!


Pandička

sledujte mě na instagramu:) Klik

19 komentářů:

  1. biodermu mam tiež hrozne rada a ten gel mam je super a vydrží naozaj dlho ! :) no a tie nivea pasiky určite vyskušam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bioderma je fakt super! Až pásky vyzkoušíš tak dej vědět jak ti vyhovovali ;)

      Vymazat
  2. Ty pásky od Nivei musím mít! Mám hrozně moc černých teček a strašně zanešené póry a podle tvé recenze by to pro mě mohl být výrobek, který mi s tímto problémem konečně pomůže. :)
    Biodermu mám taky v plánu vyzkoušet, protože na ni slyším všude samé dobré názory.
    Pak jsem taky moc ráda za doporučení na bázi pod makeup. Teď mám od Rimmelu, ale nejsem s ním moc spokojená, tak chci vyzkoušet něco lepšího. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že mé recenze někomu poslouží :) Měla jsem také bázi od Rimmelu a vážně se to nedá srovnat :) Děkuji za komentář Luci!

      Vymazat
  3. Na ty pásky jsem se dívala už hodněkrát a vždycky jsem kolem nich nakonec jen prošla, vidím to ale tak, že si je konečně do toho košíku přihodím :)
    Benefit.. co k němu dodat, nic jsem od nich zatím neměla, ale ty jejich obaly jsou nejkrásnější :)
    Bed Head mě v drogerii zaujalo právě svým pěkným obalem a přemýšlím, zda-li do nich investovat :)
    jinak na blogu moc pěkné fotografie :) jak z drážďan tak z předvánočního času :))
    Pandičko :) máš novou čtenářku :) - mrkni i ke mně :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za komentár a ty pásky jsou opravdu fajn, tak si je zkus koupit:) co se tyče Tigi bed head tak je to nebe a dudy s klasickymi drogerkovimi šampony...dekuji za pozvani k tobe na blog, rada se podivam :)

      Vymazat
  4. :) Zatiaľ som tuším žiaden z týchto produktov nepoužívala :)

    OdpovědětVymazat
  5. tento lak na vlasy od Nivei momentálně používám a zdá se mi nejlepší ze všech, co jsem už vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím mohu jen souhlasit, je opravdu super :)

      Vymazat
  6. Právě mám kokosovej olej na hlavě :D, je to poklad. Ten krém od Biodermy bych taky chtěla vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, kokosový olej je poklad. Lépe bych to nenapsala :)

      Vymazat
  7. Lak na vlasy od Nivey zrovna používám. :) Kokosový olej už mám rok jedno stále to samé balení a to ještě to malé, vydrží opravdu dlouho. Používáš ho hlavně na suchá místa na obličeji a někdy i kolem nehtů. :) Báze od Dermacolu mě láká už dlouho, ale zdá se mi docela drahá na to, když ani make-up každý den nepoužívám. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze od Dermacolu je sice docela drahá, ale na druhou stranu mi vždy dlouho vydrží, protože stačí jen kapička na rozetření po celém obličeji. Je tedy fakt, že já je vždy kupuji jen v akci, za plnou cenu bych si jí ale po zkušenostech už koupila taky :)

      Vymazat
  8. Kokosový olej jsem dostala k Vánocům a nemůžu pochopit, jak jsem bez něj mohla vydržet tak dlouho, je to vážně poklad :D Po bázi pod make-up pokukuju už dlouho, ale zatím jsem vždycky odolala, ikdyž odhaduju, že při příští návštěvě drogerky už bez něj neodejdu ;)

    dominikasart.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosáč je bomba! Uvidíš, až si bázi koupíš, že budeš spokojená :)

      Vymazat
  9. Vendi, děkuji za milý komentář u mě na blogu .... koukám, že pár výrobků mám stejně oblíbených jako ty:o) ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  10. Tie Nivea prúžky fakt fungujú? Tak to ich musím vyskúšať, ja som na čierne bodky objavila celkom účinnú masku H&M malinovú, inak je to ťažký boj. V Tchibe som bola minule, vždy som sa domnievala, že tam predávajú len kávu, ale podľa toho, čo tu čítam asi nie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fungují! Též jsem neverila. Ano v Tchibu mají spousty vecí :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3