pondělí 22. září 2014

Péče o vlasy

Zdravím vás :)

Tak konečně jsem tu se slibovaným článkem! Máte radost? Já jo!  Protože jsem teď neměla na blog vůbec čas a jsem ráda,  že jsem si konečně našla chvilku pro sebe a hlavně pro vás.
Jak jsem avizovala v minulém článku,  začaly mi tréninky a to znamená jediné - každý den od pondělí do pátku jsem ve studiu a tancuju, to mi pak už  bohužel nezbývá téměř žádný čas na cokoli jiného. :(



V dnešním článku bych vám ráda ukázala jak se starám o své vlasy.
Předem bych chtěla říct,  že mé vlasy jsou sami o sobě  normálního typu (klasická rovná nuda) nijak extra se mastící a na první pohled docela i zdravé. Občas si je barvím cca jednou za 2-3 měsíce. Vlasů  jsem měla poslední dobou velmi málo. Měla jsem období kdy mi hodně padali a tak jsem si řekla, že už je na čase to změnit a tak jsem změnila komplet sortiment používaných produktů a zúžila to jen na pár těch opravdu kvalitních a dobrých.

Rozhodně bych vám v první řadě chtěla říct,  že důležité je i jaký používáte hřeben. Přišla jsem na to až  když jsem si koupila kvalitnější,  který mi netahal vlasy, nelámal je a v hřebenu mi tak nezůstávali chuchvalce vlasů jako dříve. Takže pokud chcete něco 
změnit rozhodně začněte u hřebenu.

Já momentálně nejraději používám Tangle teezer 
a opravdu na něj nedám dopustit. Je k dostání všude možně na internetu a stojí okolo 200,- kč


Kvalitní hřeben už mám a tak je na řadě i kvalitní šampón. Já jsem vsázím na osvědčené produkty a to sice tentokrát šampón od  

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection 

Co sliboval: šampon pro slabé, namáhané vlasy je perfektním pomocníkem při regeneraci vlasů. Křehké a poškozené vlasy oživí a posílí a udrží je tak v kondici a zdraví. Vašim vlasům nabídne trvalou regeneraci 
vlasového vlákna a vyznačuje se dlouhotrvajícím efektem, který oceníte. Šampon pro slabé, namáhané 
značky TIGI chrání kadeře před extrémním teplem, eliminuje vymývání a chrání tak vaši barvu. 
jemné mikročástice, které vlasům navrátí odolnost a pevnost.


Mým druhým pomocníkem pro krásné vlasy je samozřejmě i kondicionér, který je naprosto jemný a voňavý stejně jako jeho kolega šampon. Stačí úplně malá kapička rozetřít do vlasů a poté hřebenem rozčesat. Nechávám 2 minutky působit a oplachuji. 

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection 

Co sliboval: Tento kondicionér zajistí pro vaše vlasy intenzivní hloubkovou péči, která jim dodá novou sílu a vitalitu. Zároveň usnadňuje rozčesávání vlasů, zabraňuje jejich lámání a eliminuje vznik statické elektřiny. Účinné hydratační složky kondicionéru Bed Head Urban Antidotes Resurrection pečují o vaše vlasy, zabraňuji vyblednutí barev a chrání vlasy před tepelným poškozením. 
Díky unikátnímu kondicionéru TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection bude celistvost a krása vašich vlasů znovu obnovena. Výsledkem jsou hebké, lesklé a posílené vlasy plné života!



Oba produkty bych zhodnotila jako velmi dobré!
Musím říct,  že mám doma již druhé balení a rozhodně dávám palec nahoru! Šampon je určen pro velmi poškozené vlasy s Damage levelem 3 a to já jsem je měla právě hodně poškozené.

Nyní  nejen,  že mi hezky zacelily mé lehce roztřepené konečky, ale vlasy jsou po tomhle duu opravdu pevnější a téměř se přestali lámat (to je myslím i zásluhou kvalitního hřebenu)
. Vlasy mám hebké na dotek a jsou krásně voňavé po tropickém ovoci. Vůně ve vlasech je cítit i po 3 dnech a to se mi zatím u žádného šamponu/kondicionéru nestalo!


Samozřejmě nezůstávám jen u šampónů a kondicionérů, občas si dělám nějaké zábaly na vlasy "co dům dal" (olivový olej, med...), nebo nejčastěji používám kokosový olej <3 který je skvělý snad úplně na všechno, od suché pokožky, přes poškozené vlasy, až po uplatnění v kuchyni. 
Pokud ho doma  nemáte, tak by jste si ho měli určitě koupit. Je to super víceúčelová věc,  která se doma rozhodně neztratí!

Už dlouhodobě jsem přesvědčená o tom,  že šampóny z drogérie mi nikdy neudělají takovou službu jako když používám nějaké kvalitnější produkty.

Plánuji udělat srovnání pár drogérkových kondicionéru, které jsem v minulosti používala. Ve srovnání s kondicionérem od TIGI je to vážně nebe a dudy :)

Jak jste na tom vy?
Jaké produkty na vlasy používáte?


Mějte se krásně!


Pandička


8 komentářů:

  1. Jsem taky ráda, že jsi napsala článek :). TT mám taky, ale ten kompaktní je super do kabelky, příště bych si už koupila ten větší, co máš ty. Kokosový olej mám taky a je to úžasná věcička :). No já jsem teďka dopoužívala šampon od Aussie (vzorek z Elle) a čuměla jsem, že jsem si nemusela týden umýt hlavu, jak se vlasy vůbec ani trošku nezmastili. Za to ten tříminutý zázrak nějak zázračný nebyl :D. A jinak používám na vlasy vždycky něco jinýho, co koupím v drogerce, ještě jsem nikdy neměla nějakej profesionální produkt z kadeřnictví nebo tak :). A ještě používám masku MilkHoney z Oriflamu a olejík Matrix a jsou to úžasný produkty ! :)
    Tak a teď si aspoň počteš :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to je komentář Verunko :) Já jsem byla dříve také spokojená i s těmi z drogérie, než jsem vyzkoušela "jiné lepší" produkty. Teď bych už neměnila. Ten olejík od Matrix jsem zkoušela u kamarádky a byl fajn. :)

      Vymazat
  2. Kokosák taky miluju, Tangle Teezer už nedám z ruky :) Jinak používám šampony od Baley, protože jsou bez silikonů, momentálně testuju kondicionér z Lidlu a používám masku L´oreal. Co je moje absolutní must have, jsou olejíčky na vlasy, bez nich se neobedu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosák je nej a TT též! Olejíčky na vlasy jsou super :)

      Vymazat
  3. neměla jsem přesně tuhle červenou řasu, ale měla jsem fialový a růžový a musím říct, že jsem s nima byla stejně spokojená jako ty! s drogérkovýma šamponama se to vůbec nedá srovnat:) a nechápu jak jsem někdy mohla vůbec žít bez tangle teezeru:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten hřeben si chci koupit už dlouho, ale nechcou se mně za něj dávat dvě stovky. Každopádně poslední dobou mně při česání hodně vypadávají vlasy, tak asi budu muset investovat.

    OdpovědětVymazat
  5. tigi fakt skvelá kozmetika, mala som od nich pár produktov a už troška ľutujem, že som sa od nich odklonila:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3