sobota 16. listopadu 2013

 Nákupy

Ahojte!

Je neskutečné jak ten čas utíká! Vánoce se kvapem blíží a tak jsem dnes vyrazila do města a něco jsem nakoupila. Spíš jen takové maličkosti,  protože většinu už mám buď koupenou a nebo objednanou z internetu. Všechny obchody už se oblékli do Vánočního kabátku a už chybí jen ten sníh,  abych mohla konečně vytáhnout to pořádné zimní ošacení a nasát tu správnou Vánoční atmosféru. Těším se!
Nákupy se vydařily. Sehnala jsem vše co jsem potřebovala včetně balícího papíru  a několika dárků pro mé blízké. To bych nebyla já abych si nekoupila i něco pro sebe. Jak se říká,  nic se nemá přehánět a tak jsem si koupila jen 3 věci,  které jsem nutně potřebovala ( samozřejmě,  že nepotřebovala :D)! Zašla  jsem si při té příležitosti  i do Costy na perníčkové latté a cheesecake <3
Musím konstatovat,  že i když jsem byla skoro celý den sama,až na ty miliony lidí,  které jsem potkala v obchodech, tak jsem si to docela užívala.


Jako správná panda letos budu vánoční dárky ladit do pandího stylu tedy do černo-bílé. Miluju balení dárků a už se nemůžu dočkat jak to všechno pěkně sladím přesně podle svých představ.

Dokoupila jsem pomůcky na výrobu dárečku k narozeninám pro moji maminku

První věc kterou jsem si koupila je tento cardigan. /Tallyweijl/

Bundička s koženými rukávy na kterou jsem se chodila asi 14 dní koukat. Hezky mi ji  zlevnili a mohla jsem si ji  konečně koupit. Někdy se opravdu vyplácí počkat. /Reserved/

:)

Costa perníčkové latté a cheesecake


Tak to je pro dnešek vše a příště se můžete těšit na recenzi jednoho kosmetického přípravku na pleť a brzy očekávejte také historicky první GIVEAWAY!



Mějte se krásně!


Pandička

17 komentářů:

  1. Skvělé fotky :)) A moc pěkně jsi se na balení dárečků nachystala :)) Cardigan je úžasný a moc ti to na fotkách sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. vendulko sluší ti to... jsi kočka :) cheescake miluju, dala bych si :) měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pořídila sis pěkné fotky a moc se mi líbí ty balící papíry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsem spojila své dvě myšlenky do jedné :-) Takže pořídila sis pěkné věci, fotky jsou pěkné a samozřejmě balící papíry jsou stále krásné :-)

      Vymazat
    2. Já to pochopila Peťulko jsi hodná :*

      Vymazat
  4. jéé koupila jsem si podobný svetřík;)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný balící papír, miluju takové ty jednobarevné a elegantní

    http://style-by-an.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já ty vánoční ozdoby, papíry, prostě všechno miluji:)!

    Jinak takovou čepku sháním:)

    OdpovědětVymazat
  7. taky si takovéhle dny, kdy můžu být sama a jít nakupovat užívám:) perníčkové latté miluju! a všechno, co sis koupila se mi moc líbí:) hlavně ta kožená bundička:) ještě, že sis na ní počkala:) a moc se mi na tobě líbí ta čapka!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Občas jsou ty nákupy o samotě vážně fajn ;), taky na to začínám přicházet ;). A to latté vypadá nádherně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Občas není na škodu zajít si takhle sama, nikdo nekecá a neradí prostě si člověk vše nastaví podle sebe a svého vkusu :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3