čtvrtek 18. října 2012

/My favorite Animated Serials/

Za tech pár let co tu chodím po světě jsem už shlídla několik seriálů/pohádek na pokračování. Spoustu z nich jsem si oblíbila a teď i když už jsem "velká holka" se k ním ráda vracím. Baví mě jak ty starší notoricky známé tak i ty nové, které spatřili světlo světa teprve před pár lety.
Možná si teď budete říkat, že jsem divná, nebo už si to možná říkáte dávno :DDD 
Jelikož jsem správná Panda tak poslední dobou ráda sleduji seriál/pohádku Kung fu panda - Legendy o mazáctví
Je to docela vtipný animovaný seriál u kterého nemusíte nijak přemýšlet, ostatně jako u žádného z animovaných seriálů. Prostě si jen lehnete v klidu na gauč, nebo do postele  koukáte se a v klídku si  popíjíte horké kakao nebo nějaký dobrý čaj. Kdo neviděl celovečerňáky Kung fu Panda 1,2,3 tak taky vřele doporučuji.
Do kategorie mých nejvíc oblíbených animovaných seriálů patří určitě i Matt Groening a jeho Simpsonovi což je klasika. Futurama mě uchvátila taky. Už jsem viděla všechny díly, které jsou dosud dostupné :D /


Budete se teď asi smát, ale koukám teď občas i na Pokémony ,když zrovna nevím co dělat a chci si třeba chvíli odpočinout je to úplně ideální. Jako malá holka jsem sbírala pokémon kartičky a lepila si je do albumu a ve škole jsme je vyměňovali :D Prostě "Ash Ketchum z Oblázkového města" a jeho věrní kamarádi Misty a Brock a nezapomenutelná žlutá kulička Pikachu  :DDD je to sranda koukat na to po letech znovu. Trocha nostalgie a na skok se vrátit do dětství na tom přeci není nic špatného, no ne ?
Jsou ještě dva animované seriály někdejší doby, které se mi libí a  baví mě a to Griffinovi a Phineas a Ferb. Takže to tak nějak střídám a koukám na to na co mám zrovna náladu.


Samozřejmě, že jsem jako malá holka zbožňovala a každý víkend ráno jsem s nadšením očekávala své oblíbené pohádky - Gumídky, My z Kačerova, Chip a Dale a spoustu dalších.

Tak jsem se trochu vrátila do dětských let. Určitě nejsem sama kdo si rád občas pustí nějaký ten animáček, hm? Jaké jsou vaše oblíbené animované seriály?

2 komentáře:

Děkuji moc za vaše komentáře! <3