pondělí 1. října 2012

/Birthday/ weekend /food/

Jelikož můj muž má 3.října narozeniny tak jsme tento prodloužený víkend - malinko s předstihem udělali menší oslavu.
Nebylo to nic velkýho jelikož jsme oba na antibiotikách :/ jen v rodinném kruhu jsme chvíli poseděli, popili, pojedli .
Den předem jsem dělala marcipánový dort. Strávila jsem u toho snad 3 hodiny, docela mazec to byl, abych pravdu řekla. Nebylo to sice poprvé co jsem dělala dort, ale jak mi nebylo nejlíp tak se špatně dělalo no prostě.
Dort se ale povedl a všem chutnal a Martinovi se líbil natolik, že mu ukápla slza <3 tak jsem byla nadmíru spokojená. I když já osobně si myslím, že zas tak úžasný ten dort nebyl tedy aspoň co se vzhledu týče :) Však posuďte sami. :)


Proč jsem vlastně vybrala modrý dort se znakem adidas? Protože můj milý  miluje modrou barvu a 80% jeho šatníku je právě v  modré a od  adidasu :DDD

Nemám nějak žádný fotky z té oslavy. Jak nám nebylo dobře nikdo se nechtěl fotit :/ :D

Jinak jsem se teda jako celý týden víceméně potila v posteli  a snažila se vyléčit. Pořád se ale prostě necítím úplně na 100%,. :/ Přečetla jsem během toho týdne pár knížek a z nudy hraju na facebooku různý hry :DDD  brouzdám po internetu a čtu různý blogy atd . Na jednu stranu jsem,ale docela ráda, že jsem byla doma, protože když jsem se podívala z okna tak se mi ven vůbec nechtělo...zataženo, déšť, zima no prostě typické podzimní počasí. 
Dneska už jsem bohužel ven musela...práce práce práce.
Během toho mého šmejdění po internetu jsem narazila na super stránku tady . Čerpám z ní zdravé recepty na různý mlsky. Už jsem zkoušela  špaldový koláč s jablky a kokosem,  švestkový jahelník s jablky  a  italský mandlový dort <3 výborný! Můžu jen doporučit! Ani bych  nevěřila, že je to "zdravé" kdybych nevěděla z čeho to je.
               
 Dělala jsem ještě jednu dobrotu v posledních dnech a to kuřecí prsa v medovo - mandlovo -  řeřichové krustě pečená v troubě podávaná s bulgurem - něco jako kuskus a o dost víc mi chutná a s cherry rajčátky. Dělala jsem ten den ještě coleslaw salát tak mám kydnuto trochu na talíři.





6 komentářů:

Děkuji moc za vaše komentáře! <3