středa 11. července 2012



přijeli jsme viděli jsme a odjeli jsme...

Jen krátce shrnu Minulý týden - nic závratného se nedělo jen jsem  začala chodit na H.e.a.t a chci chodit pravidelně a taky vyzkoušela jsem poprvé TRX.  To je taky super věc musím říct. Zjistila jsem jak mám krásně ochablé svalstvo, že v závěsu na trxu udělám 5 kliků a končím no hrůza :/ Fakt trapas no. Tak jsem si řekla, že aspoň jednou týdně bych jako mohla chodit a trošku posílit svaly, které při normálním životě jen tak nepoužívám. Můžu jen doporučit, ale jedna věc je na tom fakt na guvno a to sice, že druhý den mě úplně všechno bolelo a třetí den snad ještě víc. Jsem sotva vstala z postele :DDD Ale prý to má takhle každý poprvé...podruhé... a pak už by to mělo být lepší tak uvidim příště no. :DDD

A teď k tomu o čem jsem vlastně chtěla psát. V minulém příspěvku jsem naznačila, že pojedeme do Česko Slovensko má talent. No a tak jsme tam fakt jeli. V neděli jsme ráno sedli na vlak s klukama a jeli směr Brno. Popravdě mě ještě docela bolelo celý tělo z TRXu tak se mi nikam nechtělo :D 
Místo konání bylo v Mahenově divadle což je kousek od hl. nádraží takže jsme za 5 minut byli na místě. Takže super. nemuseli jsme se vláčet nikam přes celé město.Jelikož jsme tam byli o hodinu dřív a museli jsme ještě čekat na zbytek osazenstva tak jsme hned zašli na trénink = na jedno pivko do nejbližší hospody :DDD No, když dojeli kluci šli jsme se nahlásit a už se o nás staral tým lidí. Docela jsem koukala popravdě jak to mají fajně zorganizovaný.Pak jsme měli chvíli času tak jsme si zašli koupit něco malýho k jídlu a lehli si  kousek od divadla v parku. Kdo jste takhle v loni nebo předloni sledoval ČS má talent tak budete určitě znát pana Jozefa Patroviče. Největší prudič celé soutěže, který opět nezklamal a přijel :DDD a jaké jsme neměli štěstí, že zrovna za náma přišel do parku a začal nám kecat jak je hrozný vzduch vevnitř v divadle a jak bojuje proti azbestu a bla bla bla :DDDD tak jsme se s ním vyfotili a nenápadně utekli, protože jinak by nám asi vykecal ďouru  do hlavy a mě by bolelo břicho z tech záchvatů smíchu :DDD
Ve 13 hodin měl být začátek. Tak jsme se všichni shromáždili ve foajé divadla ( foajé to je strašný slovo, že jo ? :DDDDD) a přicházeli porotci - Jaro Slávik, Lucka Bílá a Martin Dejdar. Jako takové komedie co kolem toho bylo . Jsem fakt nečekala. Týpek s tlampačem chodil a říkal co máme všichni dělat : " teď příjdu porotci a tak všici budete tleskať a jásat a možetě aj skákat " a takhle asi 3x  do kola a radujte sa ...:D . Bych nikdy nevěřila jak ty atmosféry do televize jsou nahraný. 
No nic uvítáni skončilo a  měli jsme do 16:30 rozchod tak jsme si zašli do města na jídlo do jedný čínský restaurace. Bylo mrtě vedro takže jsem se téměř roztejkala .
Pak jsme se vrátili a dělali první videa a rozhovory s produkcí. Byla to docela sranda. Docela si tak říkám, že vlastně ani nechci bejt v televizi tak jako tajně doufám, že ani nebudu :D byla jsem tam jen jako doprovod a přesto mě párkrát natáčeli no.  A to bylo postavte se sem dělejte tohle sedněte si sem. Navíc jak bylo to vedro tak tam jsem jak debil určitě :DDD ostuda no. Po natáčení přišlo zase čekání. Bylo to fakt strašně dlouhý :/ Kluci měli jít na řadu až někde v 9 v úplně posledním bloku. Docela mě mrzelo, že jsme se nemohli ani koukat na ostatní soutěžící takže jsme se tak potloukali po divadle a fotili a tancovali a chvílema se fakt i nudili. Ale já se stejně párkrát šla podívat na ty soutěžící :D Jsem hroznej hajzl. Jinak jako musím taky říct, že to Mahenovo divadlo je strašně krásný ve vnitř. 
Čas vůbec neutíkal...kluci byli čím dál tím víc unavený a nervózní. popravdě ani se nedivím, všudy přítomný kamery a komandování jak máte stát co máte říka tatd. nebyli příjemný ani mě. Kolem pul 10 si nás konečně zavolali do bagstage. Kde jsem úplnou náhodou potakala jednoho svého dlouho letého kámoše , který tam dělal v produkci. No není ten svět malý? Tak mi hned dal micro port, že jako semnou bude pak mluvit Prachař a Rausch (moderátoři) a budou se mě na něco ptát atd. Čekali jsme v té bagstage asi hodinu, protože jak naschvál šel před klukama ten Patrovič a byl tam snad 45 minut. A víte co ? on normálně postoupil si to tam vyhádal. No jako katastrofa musím říct, že mě dost organizace téhle soutěže zklamala,  ale  zas chápu, že prostě kvůli sledovanosti udělají prostě vše, bohužel. 
Přišel čas...
Kluci šli konečně na scénu. Strašně jsem jim držela palce. No, ale asi málo, nebo nevim. Kluci prostě nepostoupili :((( 
Je fakt, že to neodtancovali tak jako vždycky, nervozita a celodenní čekání udělá své. Navíc to publikum prostě vůbec nereagovalo. a tancovat pro mrtvé publikum je asi nejhorší co může být... Jsem vážně nechápala o co šlo. Navíc to co řekli někteří porotci tak to mě zabilo . Pan Dejdar mne mile překvapil. Jemu se to prý hodně líbilo a kluky moc chválil a řekl, že Ano. Taky jako jediný z celé poroty je i tanečník tak tomu trocha rozumí. Jako Jaro Slávik co řekl : Musim ricť, že váš choreograf by si mal pozrieť youtube, lebo nevie čo má robí :DDDD To mě vcelku rozesmálo, protože kluci jsou letos mistři ČR a vyhráli 80% všech letošních soutěží a Fidlajs (choreograf) je uznávanej tanečník a choreograf v ČR. No nevadí... Lucka Bílá se asi zřejmě nechala trochu ovlivnit a řekla, že se v tom vůbec nevyznala, a že bohužel Ne, že třeba příště. Celkově už mi i ta porota přišla unavená a otrávená, že tam jako vubec musí sedět. Nemám jim to zazlé, že kluci nepostoupili ví oni i já, že to nedali tak jak by sami chtěli, ale některý komentáře k tomu jejich výkonu a celkově kydy na jejich choreo mě přišli teda úplně mimo mísu. Nevadí výborná zkušenost, chleba levnější nebude a i když kluci byli zklamaní pro mě byli nejlepší :)
 Zobrali jsme si saky paky a kolem 12 šli konečně na vlak.  Byl to hoodně náročný den. Vlak nám jel teda až v 1 hodinu takže jsme si museli počkat. České dráhy nezklamali a samozřejmě vlak narvanej v 1 ráno prostě totál z toho 3 vagony byli lůžkáče, takže fakt pecka. Hodinu a 45 minut jsme seděli jak nějaký socky na zemi v uličce za 200 ,- Kč tak kde to jako jsme tvl? Takhle se hold vydělává v ČR. Zlatý Regiojet fakt!
 4 hodiny ráno vyvěšuji prapor - konečně ležím v posteli!!! Hurá!

No napsala jsem slušnej román kdo to dočte až do konce získává 1 bludišťáka :DDDDDD

 Bohužel mám u sebe jen pár fotek. Jelikož jsem fotila luxusní kámošovou zrcadlovkou celý den- Tím svým šuntem jsem udělala jen pár fotek. Takže vám sem pak hodím více fotek z celého dne až mi to pošle.

Divadlo
ve vnitřku

na balkóně divadla

Prseč v čínský



Více fotek příště :)




2 komentáře:

  1. bludišťáka XDD na ně bych úplně zapomněla :D
    To mě mrzí, že nepostoupili :( .. možná, že kdyby šli ráno, tak půjdou dál, kdo ví
    A máš dlouhý vlasy <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš bludišťáka :DDD No těžko říct, jetsli by šli dál :) A jj mám docela dlouhý vlasy teď :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3