úterý 14. dubna 2015

Replaced#2


Ahoj kočky!

Vítám vás v novém týdnu u nového článku. :) Víkend byl sice dost náročný, ale celkem se vydařil, protože jsme s moji taneční crew postoupili na Mistrovství České republiky. Mám z toho neuvěřitelnou radost! Další soutěž je až za 20 dní tak teď budeme zase jen trénovat a trénovat.
Dnes jsem tu s dalším dílem Vypotřebováno&nahrazeno a opět se bude jednat o 6 produktů, které jsem za poslední cca měsíc vypotřebovala a následně nahradila jiným/stejným produktem.





1. Prvním vypotřebovaným produktem je můj oblíbený kuličkový deodorant od Rexony Biorythm ultra dry 48h, se kterým jsem byla hodně spokojená co do funkčnosti i parfemace. Chtěla jsem po dlouhé době zkusit něco jiného a jelikož miluju maliny tak jsem si na zkoušku pořídila tento kuličkový deodorant od Oriflame s mátou a malinami. Už jsem ho zkoušela a voní úžasně. Více se brzy dočtete v recenzi.


2. Po delší době jsem si také pořídila jiný make-up než L´oréal the foundation True Match v odstínu Beige Rosé, ke kterému se stále vracím a jsem s ním velmi spokojená a určitě si ho zase znovu pořídím. Je lehký, hezky sjednotí pleť a co je pro mě hlavní, že vypadá přirozeně. Nahradila jsem ho Dermacol Caviar Long stay make-up&corrector  v odstínu Nude. Tento make-up mě velmi překvapil již po prvním týdnu používání vím,  že to rozhodně není naposledy co jsem si ho pořídila. Určitě na něj napíšu podrobnější recenzi.


3. O tomto produktu jste u mě už četli hodně krát. Koupila jsem si ho už snad 100x a koupím si ho zase. Nivea Daily Essentials Refining Clear-up strips. Bojujete proti černým tečkám a celkově ucpaným pórům. Neznám nic lepšího! Recenze TADY :)


4. Sprchové gely jsou u mě nejrychleji vypotřebovaným produktem a měním je jak na běžícím páse. Naposledy jsem měla od Nivei krásně vonící Angel Star s malinami a do fitka jsem si nosila tento od FA Sport Double power, který taky pěkně voněl a hlavně nevysušoval pokožku. Jinak mi nepřišli nijak extra zajímavé, prostě klasické sprcháče. Nyní používám sprcháč od Baley z limitované edice. Tento sprcháč ve mě evokuje léto, krásně intenzivně voní jak tomu u Baley bývá.


5. Dalším vypotřebovaným produktem je opět deodorant, ale tentokrát ve spreji. Tento typ deodorantu s sebou nosím vždy v kabelce, abych ho kdykoli během dne mohla použít.
Fa Mystic Moments opravdu moc hezky voní a tak máte na chvíli pocit čistoty a svěžesti, ale ne na nějak převratně dlouhou dobu. Takže na osvěžení a provonění je super, ale jako deodorant opravdu moc nefunguje. To samé  je vlastně i s nahrazeným produktem, kterým je C-thru Lovely Garden, který sice moc krásně voní, ale svůj účel deodorantu také nesplní. Jeho výdrž je ale lepší než u Fa. 



6. Posledním vypotřebovaným produktem jsou oční linky. Používala jsem dlouhou dobu černé linky ve fixe od Essence - eyeliner pen, se kterými jsem byla velmi spokojená. Poměr cena výkon byly vážně super. Pigmentace a výdrž opravdu obstojná. Ovšem chtěla jsem dlouho zkusit něco nového a výhra v giveaway mi k tomu dopomohla. Vyhrála jsem pár produktů od značky Eveline a linky Celebrity byly mezi nimi. Eveline Celebrity mě naprosto mile překvapily svým tenkým a precizním štětečkem a hlavně svou nezkutečnou pigmentací a výdrží! Jen bych určitě dala pozor na zasychání, aby se někde neobtiskly, je potřeba chvilinku počkat. Vydrží mi na oku opravdu celý den netknuté a to i během sportu. Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit!


Vlastníte některý z těchto produktů? Jste s nimi spokojené?
Určitě mi dejte vědět, jestli vás tento typ článku baví.


Mějte se krásně!


Pandička






6 komentářů:

  1. True match jsem používala před několika lety. Byl fajn, ale už ani nevím, proč jsem se k němu znovu nevrátila. Kaviárový make-up jsem zkoušela jen díky vzorečku a zas tak nesedl. Ale jak na něj čtu pořád pozitivní reakce, asi mu ještě jednu šanci dám :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je ten Caviar uplně jiný konzistenčně a na každém se chová jinak :) tak mu zkus dát druhou šanci a uvidíš ;)

      Vymazat
  2. Jak jsi měla ten sprchový gel od FA tak já měla tu stejnou variantu ve spreji a byl skvělej :) A zase ten malinový deodorant jsem měla takový sprcháč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten malinový sprcháč jsem měla taky a byl skvělej. Deodorant od Fa ve variantě toho sprcháče jsem zatím nezkoušela :) :D

      Vymazat
  3. musím vyskúšať tie nivea clear up strips! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3