středa 22. dubna 2015

Inspirace/must have/

Co by se mi líbilo v mém šatníku?!


Ahoj kočky!

Po pár dnech jsem tu opět s novým článkem. Chtěla jsem tento článek publikovat už včera, ale jelikož jsem byla skoro celý den v Praze ve škole tak jsem ho nestihla dodělat.
Dnes tedy spíše takový inspirativní článek, možná i tak trochu wishlist s několika věcmi co by se mi líbili v mém šatníku.





1. Tuhle bundičku jsem nedávno zahlédla v  H&M, kde teď mají celkově velmi pěkné kousky.Tahle kombinace denimu s jinými materiály se mi moc líbí. Sice už jednu takto kombinovanou bundičku mám, ale zdá se,  že tahle mi nedá spát. Denim prostě frčí. Ryflová bunda H&M
2. Černý křivák by podle mě neměl chybět v žádném šatníku. Naprosto nesmrtelný a skvěle kombinovatelný kousek. Černý křívák Vero Moda.
3.Různé Blejzry a Kardigany jsou v poslední době velmi oblíbené a u mě tomu není jinak. Moc se mi líbí zkombinované  například s koženým křivákem a skinny jeans. Černý dlouhý Blejzr Vero Moda.
4. Bomber jacket se mi nikdy moc nelíbili, ale poslední dobou jsem jim přišla na chuť a hledám tu pravou,  kterou bych si pořídila. Bomber jacket H&M
5. S blížícím se létem se zase těším na  nošení pastelových barev, které vždy hezky rozzáří outfit. Kdo mě čte už delší dobu ví,  že Mint barvu zbožňuji. Že by nová Mint bundička ?

1. Slip-on boty jsou pro mě letos největším must have. A tyhle Koženkové Vagabond mi padly do oka.
2. Trend bot Nike Airmax by mě asi minul, ale od té doby co jsem měla problémy s koleny a bylo mi doporučeno,  že by tyhle boty mohli být menším zlem, je nedávám z nohy. Jsou to ty nejpohodlnější boty na tancování a vůbec na nošení, které jsem kdy měla. Proto už se koukám po nějakých dalších a zaujali mě tyhle Mint Nike Airmax (nečekaně). :D
3. Nude lodičky? Další kus, který by neměl chybět v žádné dámské šatně. Moc se mi líbí tyhle krásky.
4. Všimla jsem si,  že jsou poslední dobou hodně oblíbené výstřední  tenisky s různými vzory, potisky, flitry atd. Tenhle trend se mi tolik nezamlouvá, ale tyhle Pandí tenisky mě při nejmenším pobavily <3

1. Velké kabelky nebo shopping bags jsou velmi oblíbené. Tuhle kabelku jste mohli vidět už v mém jarním wishlistu. No co vám budu povídat, ještě jsem si ji pořád nekoupila, ale přijde na ni řada. Kabelka je od české značky OJJU.
2.Tyhle malé kabelky  do kterých se vejde jen pár nezbytností jsou super.  Líbí se mi,  že vlastně kupujete kabelku dva v jednom, protože po odepnutí řetízku z ní máte psaníčko. Tato je z Lindexu.
3. Batohy se teď nezkutečným způsobem vrací do módy a líbí se mi,  že už nejsou brané jen jakože jdete do školy zahodíte a nebo někam na cvičení. Zkrátka je to super doplněk k outfitu a moc se mi líbí. Tento Černý Herschel je klasika.



Doufám,  že se vám dnešní článek líbil. Dejte mi vědět zda by jste chtěli občas takový typ článků. 

Jaké jsou vaše must have kousky? Líbí se vám některý z těch mých? :)


Mějte se krásně!


Pandička


14 komentářů:

  1. Skvelá inšpirácia, prakticky všetky veci by sa hodili aj do môjho šatníka. :-) Najviac však slip-on topánky a telové lodičky, ktoré potrebujem ako soľ... ;-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Anett, ty slip-on bych chtěla asi nejvíce no :)

      Vymazat
  2. Nude lodičky sice mám, ale lakované, takže nějaké podobné by se mi taky hodily a sháněla jsem je už loni, ale nic vyhovujícího jsem nenašla.. tak snad letos :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že skoro všude mají právě ty lakované a já bych také radši tyhle klasické. :)

      Vymazat
  3. Ja si myslím, že by som si vedela vybrať <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Ty pandí tenisky :D Béžovo černá kabelka se mi líbí moc i nude lodičky :) Černý křivák bych určitě hned brala taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pandí tenisky jsou vážně vtipné, že? No já jsem zamilovaná snad do všech kousků :)

      Vymazat
  5. tie nude lodičky by som brala všetkými desiatimi:D

    OdpovědětVymazat
  6. I'm personally a big fan of pandulka blog. Thanks for sharing this post.
    clipping path

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3