sobota 28. února 2015

Replaced#1

Ahoj kočky :)

Zkouškové je úspěšně za mnou a to znamená jediné, konečně mám čas na vás! <3
 Jsem ráda,  že mám teď na chvíli trochu klidu a můžu se věnovat blogu a všemu ostatnímu na co jsem teď skoro dva měsíce neměla vůbec čas.
 Nashromáždilo se mi tu pár námětů na články a tak je budu postupně realizovat. Dokonce mě napadlo i pár úplně nových typů článků, jako je například i ten dnešní, s příznačným názvem "Replaced, neboli nahrazeno". Bude to vždy několik po většinou kosmetických produktů, které jsem právě vypotřebovala a následně nějakým jiným produktem nahradila, takže to vlastně zároveň bude i new in (příklad: Vypotřebuji šampón, který jsem dosud používala a koupila jsem si zase jiný a tím ho nyní nahradila). 
Součástí článků bude určitě i minirecenze vypotřebovaného produktu, zda bych ho doporučila či ne. Samozřejmě se může stát,  že nahradím produkt tím samým produktem, protože s ním budu zkrátka spokojená. (tak se i stalo :D)
Pro dnešek to bude 6 těchto produktů. :)




 1. Pleťová voda L´oréal Sublime soft pro suchou a citlivou pleť jsem teď po velmi dlouhé době vyměnila za Micelární vodu. Tahle pleťová voda nebyla vůbec špatná, hezky odlíčila, nevysušovala pokožku a nijak ji nedráždila a to je pro mne hlavní. 
Vyměnila jsem ji za Micellar water Anti-dryness od Mixy, která by měla být  na suchou a citlivou pleť. Zatím jsem ji použila jen párkrát a jsem spokojená, uvidíme jak na tom bude v mých očích po delším používání.

 2. Šampón a kondicionér od TIGI jsem si za poslední půl rok moc oblíbila a obzvlášť pak řadu Bed head. Hodně dlouho jsem používala tuhle červenou řadu Resurrection 3 pro velmi poškozené vlasy. Tahle řada moje vlasy během půl roku změnila o dost k lepšímu. Přestaly se mi lámat!!!, méně se třepí a celkově vypadají zdravě, nemluvě o mých cca 5 centimetrových podrostech :D. 
Bylo na čase udělat malinkou změnu, a tak jsem si pořídila nižší řadu Recovery 2 na méně poškozené vlasy. Tuhle dvojkovou řadu používám teď cca 14 dní a jsem velmi spokojená. Obě řady doporučuji!

 3. Báze pod make up od Dermacolu jsou mé nejoblíbenější a po špatných zkušenostech s jinými značkami mám pocit,  že jiné už ani kupovat nebudu. Dermacol satin base forever. Pokud máte nějaký tip na nějakou lepší bázi pod make up šup sem s ním.

4. Došel mi můj dlouhodobý pomocník Oriflame Giordani Festive Bronzing pearls. Byla jsem nucena pořídit si nové "kuličky" a jelikož jsem s těmi předchozími byla moc spokojená(pigmentace a výdrž na jedničku), tak jsem si i ty nové pořídila od Oriflame. Jsou to opět Giordani Bronzing pearls. Mám je velmi krátkou dobu, ale i přes to je zatím hodnotím vcelku kladně, jak co do pigmentace, tak výdrže mi přijdou docela fajn.

5. Tužka na obočí je mým každodenním must have produktem. Snad rok, nekecám! jsem používala tuhle tužku od značky MeMeMe a byla naprosto božská! Nic mi nepřežilo na obočí celodenní tréninky, saunu atd., jen tahle tužka. Bohužel jsem ji nikde na internetu už nenašla, abych si ji mohla koupit znovu. :(  Pokusila jsem se ji nahradit touhle Maybelline Master shape brow pencil, ale nedá se to absolutně srovnávat. Tahle Maybelline tužka je úplně minimálně pigmentovaná a vůbec mi nevyhovuje. Určitě o ní ještě uslyšíte v nějaké recenzi.

6. Tenhle produkt už snad ani nemusím představovat. Je to pro mě úplně jasná věc,  že jsem si tenhle skvost koupila znovu. Bioderma Atoderm Creme je pro mou pleť úplně to nejlepší a je to opravdu jeden z velmi mála krému,  který mi naprosto vyhovuje a s klidným svědomím vám ho můžu doporučit.


Jaký produkt jste naposledy "nahradily" vy ?

Mějte se krásně!

Pandička


14 komentářů:

  1. Je to vášně super nápad, jak oživit klasický článek typu ,, spotřebováno ´´ na ,, nahrazeno ´´ a hrozně moc se mi tvůj nápad líbí.
    Jediný produkt, který jsem z těchto vyzkoušela, je micelární voda od Mixy. Jsem s ní hrozně moc spokojená. Nejen já, ale i moje pleť je s ní spokojená. :D Navíc jsem neměla vůbec žádný problém s odlíčením očí. Doufám, že s ní budeš taky spokojená, protože já jsem moc. :)
    Zrovna nedávno jsem si koupila satin make-up base. Všude jsem na ni četla ohromnou chválu. Zkoušela jsem ji jen párkrát a právě vůbec nevím, jaký názor si na ni mám udělat...
    www.besimplyfantastic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci :) já jsem s Mixou zatím spokojená a s bází od Dermacolu také, hlavně proto, že si nenanáším make up přímo na plěť a tím pádem se mi nezanáší póry, rozhodně pak i celkový finish vypadá lépe a make up déle vydrží. :)

      Vymazat
  2. Tak osobně nemám zkušenost z žádným z těchto produktů, ale chtěla bych vyzkoušet nějaké kvalitní perly. Mám jen ty od Essence, a ty jsou úplně k ničemu! :D
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S perlami je to docela složité. Osobně mám zkušenost s Giordani od Oriflame bronzujícími perlami a již dávno jsem měla ještě rozjasňující Guerlain a těd dokonce používám i jedny z Tchiba. Všechny 3 mohu jen doporučit. :)

      Vymazat
  3. recenzI ne "Y" :)
    A nechápu jak můžeš nahradit pleťovou vodu za micelárku? Vždyť to jsou úplně rozdílné produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chybička se vloudila :D Nahradit ji mužu tak, že jsem se odličovala pleťovou vodou a těd zkouším tuhle micelárku? :)

      Vymazat
    2. no právě, docela divný se odličovat pleťovou vodou když ta k odlíčení vůbec určená není

      Vymazat
    3. Myslela jsem to spíše tak, že jsem jí použivala k dočištění pleti :) vyloženě na odličování používám Foamingly clean facial wash od Benefitu.

      Vymazat
  4. Biodermu Atoderm bych ráda vyzkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. báze od Dermacolu mě láká už delší dobu, jen to složení plné silikonů mě trochu odrazuje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem s tím složením taky dost problém a byla jsem na vážkách, ale nevidím na ni nic negativního ba naopak velmi jsem si ji oblíbila a to složení už ani nevnímám a nijak špatně na mou pleť rozhodně nepůsobí. :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3