pátek 2. ledna 2015

Dresden Haul

Přeji vám krásný den a zároveň vás vítám v novém roce! :)

Jistě si vzpomínáte jak jsem před Vánoci jela na Vánoční trhy a nákupy do Německa do Drážďan. Článek o mém výletu, trzích a památkách jste již mohli vidět Tady.
V tomto článku vám ukáži co jsem si  odtamtud přivezla.



První naší zastávkou byl Primark. Bývá tam pak největší nával lidí, tak proto jsem ho volili hned na začátek. Když jsme z Primarku kolem 11 hodiny odcházeli tak se to tam hemžilo spoustou lidí a začli se tvořit fronty. Připadala jsem si tam jak v mraveništi :D

Tílko za jedno Euro, no neberte to! Triko s dlouhým rukávem v krásné tyrkysové barvě za 3 eura. (měli asi dalších milion barev).

K tričku jsem si vybrala tuhle šálu za 2 eura (na fotce to není asi moc vidět, ale je propletena stejnou barvou jako má tričko)


Láska na první pohled, jak botičky (14 euro) tak vínové psaníčko (3 eura).

 Leginy za 3 eura a dvoje kalhotky za 2 eura a 50 centů. (měli tam snad milion různých druhů kalhotek a spodního prádla).

Pro tuhle krásku jsem se do Primarku ještě vracela a dobře jsem udělala. Oboustranná šála stála 7 euro a hned se stala mým nejvíc nošeným kouskem za poslední dny.

To by bylo z oblečení vše. 
Hranaté náušnice za 1,50 euro. Měli spousty krásných náušnic a "kupy" dalších špěrků a různých doplňků.

 Pandí nákup nesmí chybět. :)Twinpack čistících tampónků se mi akorát hodil, za 1 euro. Pinzetky za 2 eura mě příjemně překvapily a dobře se mi s nimi pracuje. Jahůdkový balzám na rty jsem ještě nezkoušela, ale voní krásně, stál tuším 2 eura. Pakl 50 gumiček se hodí vždycky, obzvlášť při jejich častém zmizení. (1,50)


 Krásná voňavá svíčka Vanilka a kokos. 

Toť vše z Primarku.

V drogérii Müller jsem si pak ještě pořídila tolik opěvovaný balzám na rty Carmex  za 2 eura. Jelikož jsem si  s sebou zapomněla vzít kosmetickou taštičku, byla jsem nucena si koupit pudr. Tento od  Maybelline stál tuším 3 eura a 50 centů, sice docela práší, ale jinak není špatný.

To je vše co jsem si z Drážďan přivezla. Není toho až tak hodně,protože jsem se snažila krotit a nekupovat blbosti a hlavně jsem tam byla dokupovat i nějaké ty Vánoční dárky, tak jsem vlastně pokukovala spíš na věci pro druhé. Ovšem musím konstatovat, že bych si tam toho nakoupila mnohem více. Tolik krásných věcí a hlavně tolik druhů na výběr. Věřte, že člověk neví kam dříve koukat. :D 

Jistě jsem v Drážďanech nebyla naposledy, chystáme se tam jet někdy před létem na pořádné nákupy.



Mějte se krásně!


Pandička




16 komentářů:

  1. Nakoupila jsi si krásné věci :) Hlavně ty pandí věcičky jsou strašně roztomilý :))
    krásný nový rok :))

    OdpovědětVymazat
  2. Pokoupila jsi parádně, tílko za euro, to bych jich pobrala hned několik a je super, že ses pro šálu vrátila :) Pandí věci jsou super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) Ty tílka meli uz dost prebrane, proto jsem ulovila jen jedno :)

      Vymazat
  3. Krásné nákupy. Pandí věcičky jsou roztomilé <3
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsou supr věci a hlavně levné. Ty šály se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten obojstranný šál by som brala hneď!

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný věci! a ta šála je fakt nádherná udělala jsi dobře!♥

    OdpovědětVymazat
  7. krásne vecičky!:) úplne k tebe sedia:)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3