středa 6. srpna 2014

Můj top: Pearl energy Make-up base od Dermacol

  Zdravím vás :)

Musím se přiznat že teď procházím zvláštním obdobím,  že mě nic moc nebaví krom klasických věcí co dělám vždycky. Není to tak, že bych nic nedělala to vůbec ne, jen prostě nevím co dělat a jak to dělat. Týka se to z velké části i moji práce. Celkově jsem taky na bodu mrazu co se týče úbytku kil. Nějak se ta váha teď nehýbe takže je čas na změnu. Někdo nějaký nakopávač či života budič? Potřebovala bych ho teď víc než kdy jindy.


Už je to nějaký čas co jsem si pořídila tohohle miláčka. Naprosto jsem mu podlehla. Ano dnes bude reč o základu mého make-upu a to sice bázi pod maku-up od Dermacol.
Nevím jak vy, ale nechápu jak jsem bez této vecičky mohla dříve existovat :D já, která má nejraději jednoduché a nijak extra vrstvené líčení. Hold časy se mění....

Stručny popis produktu - co nám slibuje:
  • Hypoalergenní – s výtažkem z perel
  • Vyhlazená a rozjasněná pleť
  • Pro všechny typy pleti
Rozjasňující báze pod make-up s výtažkem z perel a růžovými pigmenty odstraní zašedlost a únavu
pleti, dodá jí zdravou svěžest a okamžité rozjasnění. Vyhladí pleť, vyplní vrásky a póry a zabrání tak usazování make-upu.
Pleť je rozjasněná, vyhlazená a připravená na aplikaci make-upu. Make-up se nebude během dne usazovat v pórech a vráskách a vaše tvář bude vypadat výborně a pěstěně.

Cena za 15 ml balení se pohybuje kolem 260,- kč,  jak kde. Já tento produkt koupila v akci za 199,-
v drogérii DM.

Jak tento produkt vyhodnocuji já?!

Mé dojmy:
 Popravdě? Myslela jsem si vždycky,  že tyhle báze jsou k ničemu a že je zbytečné utrácet za ně peníze. Změnila jsem názor a naprosto nechápu jak jsem bez tohoito produktu mohla dříve "existovat". Jsem moc spokojená ne jen s vyhlazovacími účinky, ale i s rozjasněním pleti. Navíc make-up mi s bází vydrží netknutý ohodně déle než bez ní. Trochu jsem se původně zalekla malého balení/cena, ale stačí opravdu malinka kapička na rozetření po celém obličeji, takže báze mizí opravdu pomalu. Textura je
taková gelovitá jemňoučká spíš matná s malinkými lesklími "perličkami". Má příjemnou parfemaci za což jsem ráda, protože nesnesu na obličeji extrémně parfémované produkty.

Nalíčená: báze Dermacol, make-up L´oreál True match, Pudr Maybelline Fit Me a trocha tvářenky Fleur de Santé.
Nevím co ten blogger s těma fotkama furt dělá :(

Věřím, že jsou na trhu určitě i lepší báze pod make-up. Tato od Dermacolu mě určitě nezklamala ba naopak velmi mne překvapila a rozhodně vám ji mohu s čistým svědomím doporučit :)

Máte zkušenosti s tímto produktem? Jaky máte názor?
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a budu se tešit na vaše komentáře.


Mějte se krásně!


Pandička

13 komentářů:

  1. ahoj, nominovala som ťa na Liebster Award tag, tak budem rada ak sa pripojíš :)

    http://its-only-about-you.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé to už je doba co jsem byla nominovaná naposled :) Tak děkuji :)

      Vymazat
  2. S touhle rozjasňující bází nemám vůbec žádné zkušenosti, ale z fotky soudím, že bude dělat moc hezký efekt. A za tu cenu by mohla být opravdu dobrá.. :)

    Jinak Pandičko, nevěš hlavu, bude zase líp. Třeba máš jen nedostatek energie, která krátkodobě postihne každého. Já nemám žádný tip na životabudič, ale já si v těchhle stavech dělám olejovou koupel, rozmazluji se, udělám si den jen pro sebe, udělám si radost nějakým nákupem..Cvičení chvíli počká, takže si dej nějakou dobrůtku bez výčitek svědomí a na chvíli vypni.. Snad bude brzy líp, drahá :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko děkuji moc za podporu! :* Jsi hodná. Vyzkouším nějakou z tvých rad a snad bude lépe :)

      Vymazat
  3. Pleť Ti udělá krásnou :) Já si nedávám make-up protože to moje pleť nepotřebuje, tak nemám žádné zkušenosti ani s bázemi :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím :) I když já tu pleť nemám nijak špatnou nebo aknózní to zas né, ale drobné nedokonalosti a sem tam pupínek se objeví :)

      Vymazat
  4. Na té poslední fotce jsi překrásná! A super recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  5. měla jsem na ní zálusk a nejspíš vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. To se cítím teď naprosto stejně, jsou prázdniny, já mám milion věcí, na který jsem do teď neměla čas a stejně radši "nedělám nic" a stěžuju si. Nemluvě o tom, jak moc mě štvou ty má vyžraná maturitní kila :D. Jinak mám bázi od Dermacolu hydratační, mám ji ráda, ale strašně se mi teď mastí pleť, tak ji nemůžu používat :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, tak snad bude už lépe! Tak to je škoda, že ji nemůžeš používat :(

      Vymazat
  7. Tuhle bázi jsem měla a byla jsem s ní hrozně spokojená a úplně jsem na ní zapomněla, hnedka si jí píšu na seznam, že si jí musím zase někdy pořídit:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3