sobota 28. září 2013

colours: Salmon

Ahojte :)

Tak jsem tu po delší době s dalším colours článkem. Dnes to bude ve znamení lososové. Miluju tuhle barvu jak na oblečení tak na módních doplňcích, ale i v bytě :) 
Je to teplá veselá barvička, která mne prostě baví.
Tak snad bude bavit i vás v dnešním článku.
Na minulé colours články se můžete podívat Tady - black a Tady - turquise.




Jedna z mých nejoblíbenějších mikin /House/, je strašně pohodlná !

Botičky /No name/ znáte už z mého outfitového článku losos v létě jsem je nosila skoro nejraději jsou hrozně pohodlné.

Lak na nehty /Miss sporty/ lesk na rty miss coctail / Miss sporty/ lak na nehty Me&My Ice cream /essence/ oba laky velmi ráda nosím vydrží tak průměrně 3-5 dní bez oloupání. Co se Lesku týče tak není žádný zázrak, ale přetírám ho přes rtěnku a vypadá hezky.

deodorant /adidas/ strašně krásně voní, používám ho každý den. Parfém /oriflame/ sice hezky voní, ale nevydrží moc dlouho vonět, po pár hodinách už ho vůbec necítím. Nosím ho jako nouzovku v kabelce.

naušničky /homemade fimo/ náramek /H&M/ koupila jsem si ho loni a moc ráda ho nosím právě k jednoduchým lososovým outfitům, aby je obohatil a trochu zpestřil.


Lesk na rty XXXL shine /essence/ překrásně voní, že mám vždycky chuť ho celý sníst a na puse vypadá moc hezky,  výdrž sice není moc dlouhá, ale i přesto ho moc ráda používám.


Máte rádi lososovou ? 


Doufám, že se Vám dnešní článek líbil. :)
Mějte se krásně !!!



Pandička

4 komentáře:

  1. Lososovou barvičku mám moc ráda, na léto a jaro je úžasná :) A určitě se hodí i na podzim a pro pochmurnou zimu na trochu oživení :) Sluší ti to Vendy :)

    OdpovědětVymazat
  2. ¨Tahle barva je super, botičky mám podobné jak ty a ta mikinka je úžasná! :) A lak i lesk od essence bych brala hned. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mikča vypadá moc krásně! Tyhle lesky od Essence mám taky ráda, jsou skvělé

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentáře kočky :*

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3