pondělí 19. srpna 2013

My top 5 summer cosmetics products

ahojte :)

U nás právě prší a předpověď na další dny není o moc jiná. Štve mě to!
Dnes jsem tu s článkem ve kterém bych vám velmi ráda představila mých 5 nejoblíbenějších letních kosmetických produktů co se dekorativní kosmetiky týče.
Určitě to pro vás nebudou žádné novinky, nýbrž kosmetické stálice, které si myslím bude mít ne jedna z vás doma.
Tak jdeme na to .







1.Řasenka MaXfactor 2000 Calorie je mojí největší stálicí a nedám na ni dopustit. Mám ji už snad po 100x jsem s ní moc spokojená a příště si ji koupím zase, protože mi přijde, že mi tolik neslepuje řasy a hezky je prodlužuje.

2. Černé Linky ve fixu  od Essence jsou dalším kouskem, který mám doma již po několikáté. Jsou super , ráno nanesu a večer vypadají pořád stejně. Jsou levné a přitom tak dobré. Linky si maluji každý den a tohle je prostě kouzelná hůlka, která mi dopomáhá, aby vypadali skvěle po celý den.

3.Pudr Rimmel London Stay matte znají asi všichni z vás a není to vůbec žádná novinka. Navíc znám spoustu z vás, které ho používáte a patří mezi vaše stálice stejně jako u mě. Nevím jak vy, ale já vyzkoušela už spousty pudrů a tento patří určitě mezi mé nejoblíbenější. Používám odstín 001.

4. Maybelline Dream Pure BB cream je můj objev roku. Od začátku léta jsem ho nedala z ruky. Už nepoužívám téměř ani normální make up, ale jen tento skvělý BB. Hezky sjednocuje pleť a naprosto mi vyhovuje i jeho odstín. Rozhodně to není poslední kousek, který jsem si pořídila. Moc mě překvapilo, že se v drogeriích objevil tak dobrý BB.

5. Rimmel London Lasting Finish rtěnka od Kate Moss. Též nemusím vůbec představovat tuhle sérii rtěnek znáte. Já jsem si  teď v létě moc oblíbila tentoTrue Nude odstín . Miluju tuhle barvu na rtech. Jedna z mála rtěnek, které jen tak z pusy "neoblížu",  protože skvěle drží.



Používáte některý z těchto produktů? 

Mějte se moc hezky :)

Vaše 

Pandička



11 komentářů:

  1. Zvolila jsi vážně skvělé produkty, hned tři z nich naprosto miluju :)) A je to moje stálice pudr Stay Matte, myslím, že už nikdy žádný jiný vlastnit ani nechce, další je rtěnka By Kate a ještě tento nude odstín, naprostá nezbytnost, a linky v peru od Essence mám také oblíbené akorát používám ty Superfine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Stay matt je super rozhodně cena a kvalita :) Ty superfine jsem ještě nezkoušela tak si je příště koupím :)

      Vymazat
    2. Má špičatější hrot a pracuje se mi s ní o trošku lepé :))

      Vymazat
  2. Rúže od Kate Moss sú bezkonkurenčné!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr jsem kdysi měla a jakmile doberu můj současný, tak se k němu vrátím. Rtěnka má krásný odstín! Přeji krásný den!

    OdpovědětVymazat
  4. essence linku mam a rovnako aj vychvalovany puder stay matt, ale bohuzial ja nie som s nimi az tak spokojna, linka sa mi rozmazava a nie je taka poriadne cierna a o vydrzi pudru by sa dalo tiez polemizovat. ale ruze kate su parada, to mas pravdu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se ta fixa právě nerozmazává :) Ono každý má i jiný typ pleti a tak si myslím,že s tou výdrží to má každý jinak. někdo se potí více a někdo méně :)
      A rtěnky od Kate jsou boží!

      Vymazat
  5. ty linky mám a jsou skvělé =) a ta rtěnka vypadá docela přirozeně

    OdpovědětVymazat
  6. Tu rasenku používám už roky a straně mi vyhovuje !!!:))))
    Přijd se mrknout i ke me, budu rada :)))

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3