neděle 16. prosince 2012

My day

Jak už jsem psala v předchozím článku v sobotu bylo 15.12. a to znamená, že byl můj den.  Ani jsem ho nemohla dospat. Hned ráno mě čekala královská snídaně. K obědu jsme měli kachnu pěkně se zelím a s bramborovým knedlíkem - mňami. Ale bohužel to nemám vyfocené neboť jak víte můj foťák už dosloužil :( Po obědě jsem měla domácí dezert v podobě Panacoty  a mám to i vyfocené!. Říkáte si jak je to možné? No jelikož než jsem stihla do svého dezertu zabořit lžičku přišla mi rodina popřát vše nejlepší. A můj muž mi dal překrásný dárek, který jsem oporavdu nečekala a přála si ho leda tak ve snu - byl tak pohotový, že mi koupil nový foťák. No není nejlepší?! Dostala jsem samozřejmě i jiné dárečky, ale největší radost jsem měla z foťáku a vůbec mi nevadí, že to není žádná zrcadlovka. Prostě obyčejný foťak, ale dělá moc pěkné fotky! A to je hlavní, že vám sem můžu zase dávat fotky. Jupí!
Po obědě jsem se hned šla připravovat na odpoledne. Měli jsme totiž s dětmi vystoupení na vánočních trzích. Odtamtud jsme šli s mužem na večeři  a potom do kina na Hobit: Neočekávaná cesta. Miluji knihy od Tolkiena a tak jsem se na film hrozně těšila. Už Pán prstenů je pro mě docela srdcovka. Já mám tyhle filmy prostě ráda. Film mě opět nezklamal. Odcházela jsem z kina s úsměvem na tváři a už se moc těším na příští rok na pokračování! Unavená a plná dojmů jsem přišla kolem 12 domů a usnula.


Panacota s jahodami

Dárečky! /Svetr/ ramínko na šperky/ parfém / fotoaparát/pandí přáníčko/

Večeře : /Smetanová česnečka s krutonky / Kuřecí gyros nudličky s tzaziky /


Vstupenky


Jak jste si užívali víkend vy ?
Mějte se hezky!

Pandička

17 komentářů:

  1. ikdyž Panacotu znám, ještě jsem ji neochutnala, ale většina známých ji vychvaluje :), jinak moc hezké foty a tobě to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm...tak to byl teda opravdu skvely den... a uplne nej darek:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, dárečky vypadjí skvěle...stejně jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetr je skvělý a určitě Ti bude moc slušet, stejně jako na poslední fotce, vypádááááš nádherně :-*
    Krásný den, Pandičko :-)

    OdpovědětVymazat
  5. pěkný narozeninový den jsi měla! :)) moc pěkný to ramínko!

    moje hostmum byla na tom filmu taky a říkala, že byla teda pěkně zklamaná, na to jak miluje ty příběhy od Mordoru tak že tohle se jim vůbec nepovedlo .. no milion lidí, milion názorů a jinak ještě jednou krásnééé narozeniny!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No jak píšeš spoustě lidem se to líbí a dost lidí to kritizuje :) Já jsem byla ovšem spokojená!

      Vymazat
  6. Dárky jsou super a moc Ti to sluší na Té fotce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeej, Pandicka , tak to ti aspon dodatocne zelam vsetko najlepsie! Aby si bola vzdy tak mila a pozorna ako doteraz :)
    Na tej fotke ti to velmi pristane a super den to musel byt!
    t.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem ráda, že sis to hezky užila Pandičko!:) Já Ti dodatečně přeji všechno nejlepší a doufám,že pro tebe bude tvůj 22. rok úspěšný:) Jinak se mi moc líbí, co si dostalo, přítel Ti foťák dobře vybral:)

    OdpovědětVymazat
  9. What is that strawberry goodness!!! Looks SOOO yummy.

    Check me out & follow me on Bloglovin' if you'd like!
    http://www.bloglovin.com/blog/4186847/salacious-with-style

    xoxo & happy holidays,
    Jordan-Risa
    www.salaciouswithstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. I agree with Jordan, above! I just realized that I was only following you via GFC, fixed that! I'm your newest follower on bloglovin. In fact, I've shown lots of love (likes) on your wonderful posts. Hope you'll do the same!

    Erin

    thefashionfairyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3