neděle 2. prosince 2012

Christmas madness

Tak tu máme 1. Adventní neděli. Pro mě je dnešek trošku jako Štědrý den, ne nebojte ještě není štědrý den, ale mě se ta představa líbí. Můžu vám říct, že jsem tak "nakažená" Vánoční atmosférou až to není možný. Ale rozhodně nepatřím k těm co lítají od rána do večera v přeplněných obchodních centrech jako šílení a nakupují. Stačilo mi jen v sobotu projít skrz jedno takové obchodní centrum kde byla opravdu doslova hlava na hlavě, že se nedalo projít skrz, aniž by to trvalo půl hodiny. No hrůza.
 Teď už k neděli. Od rána jsem si připravovala těsta na pečení cukroví. Na perníčky, tlapičky a vanilkové rohlíčky. U zapálených svíček vonících po skořici a vanilce jsem hňácala těsto jako o život, do toho vůně v troubě se pečící ryby, snad už jen ten bramborový salát chyběl. 
Měli jsme u nás doma návštěvu a já dokonce dostala svůj první dáreček k Vánocům. Bohužel nebyl zabalený a tak jsem hned věděla co to je - žádné překvapení pod stromeček se nekoná. Achjoo. Třeba mi ježíšek ještě něco nadělí, protože já byla hodná, fakt! Abych se vrátila k dárečku,  dostala jsem  překrásně vonící toaletní vodu od Oriflame Lovely Garden a musím říct, že ta vůně je opravdu lovely <3 Ani bych nečekala, že vůně od Oriflame může tak krásně vonět nikdy jsem totiž žádnou od nich neměla. Návštěva odjela, ryba je fuč a tak mi nezbývá než zbytek dnešního dne strávit zachumlaná v pelíšku u první hořící svíčky na svém  adventním věnci a nechávat se unést vánoční atmosférou s šálkem staré dobré Melty.

Nedělní obědové menu -Pstruh na bylinkovém másle (ryba jako ryba) s bulgurem.

Můj vlastnoručně vyrobený adventní věnec

Lovely Garden

Vánoční vystřihovánky super odpočinková činnost na nedělní odpoledne - doporučuji!

Šálek Melty a perníkové sušenky <3


Máte taky už tu pravou Vánoční náladu jako já?

Doufám, že jste si užili víkend třeba tak podobně jako já ve víru Vánoc.
Mějte se krásně!

Pandička



Připojuji odkaz na krásnou giveaway k milé Vivince klik TADY ....

Giveaway probíhá také  u milé Tinky klik TADY... zkuste štěstí :)

22 komentářů:

  1. Mám na 1000% vánoční náladu!!! Celý víkend balím dárečky, prohlížím vánoční fotky na We <3 it a dnes jsem byla nadšená jako malé dítě, když zrovna na 1. advent začalo sněžit:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee super, že v tom nejsem sama :D U nás taky sněžilo, ale jen tak malinko, že z toho nic nezůstalo, ale i tak jsem měla radost!

      Vymazat
  2. Je to roztomilý, jak každý píše o adventu :) ale rád to čtu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pandi- ten veniec- sikovnica si! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Good day, we come to wish you a great day.
    We love your post, wonderful.
    Kisses Glorinha.
    We recommend his blog at G+ 1
    http://sbrincos.blogspot.com.br

    OdpovědětVymazat
  5. No aj ked nebol zabaleny je to super dqrcek:)

    Ina nezabudni sa zapojiť do previanočnej Ziaja giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano máš naprostou pravdu i když nebyl zabalený přesto je krásný :)

      Vymazat
  6. krásný věnec :) máš hezký blog, stala jsme se tvojí pravidelnou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala ke mě na blog kde probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš a přidáš mezi moje čtenářky :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Pandičko!!
    Ty jsi ale holka šikovná! :-* Takový nádherný adventní věnec! Opravdu jsem koukala a musím říct, že jsi fakt dobrá :). A moc Ti závidím, že už pečeš cukroví..Já kvůli zkouškám a zápočtům nemám vůbec čas :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Vratinko :* S cukrovím máš ještě čas to zvládneš, však jsi taky holka šikovná :)

      Vymazat
  8. Ten věnec se Ti moc povedl!:) A ty perníčky se pekla sama?:) A už mám taky úplně vánoční náladu a na Vánoce jsem plně připravena!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Perníčky jsem ještě nepekla zatím jsem dělala jen těsta. Na poslední fotce to jsou kupované sušenky :) Vánoční atmosféře zdar!

      Vymazat
  9. Miluju Advent a travim ho nejradeji tak jako ty...zachumlana pod dekou, s hrnkem horke cokolady a kakaovych susenek:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Pandičko, nedovedla bych si představit krásnější adventní článek, úplně jsi mě vánočně naladila. Mám tu u sebe kakao a malé perníčky a tak mi už nechybí k výborné náladě vůbec nic ;-).
    Jen škoda, že vůně nebyla zabalená...ten moment překvapení mám totiž na dárcích úplně nejradši.
    P.S. A děkuju za zmínku o soutěži :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Vivi za milý komentář. Myslela jsem si, že by tě můj článeček mohl alespoň trošku navnadit :) Tak mám radost! A nemáš zač :*

      Vymazat
  11. Dakujem Pandi za link na sutaz u mna :) :*

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3