úterý 30. října 2012

/Let it snow/


<3

Martin ještě nepřijel na bílém koni a už je tu sníh. Letos tedy výrazně brzy, že? Spousta lidí je z toho celkem znechucena, ale mě to až tak nevadí mám zimu vcelku ráda a jelikož pocházím z Podkrkonoší tak mě jen tak nějaký sníh nepřekvapí, že.


    Jak začalo o víkendu sněžit  a o dvě hodiny později jsme mohli stavět sněhuláka :D

Teď trošku k uplynulým dnům .Uplynulý týden rozhodně nebyl jako každý jiný. Nějak jsem vám to sem neměla sílu napsat, ale můj muž byl "trochu" spíš trochu víc nemocný a několik týdnů měl pořád teploty a nevědělo se z čeho.Tak jsem měla teď dost starostí. Navíc bylo i hodně práce a tak se to nějak všechno najednou nakupilo. Naštěstí můj muž nemá nic vážného jak nám po veškerých testech zdělili v nemocnici tak mi spadl obrovský balvan ze srdce.
Hned se moje nálada naladila na jinou vlnu, když jsem zjistila že vše je ok tak zbytek týdne jsem si docela užila. Udělala jsem si radost a něco si koupila. Nebyla jsem hamoun a nekupovala jen sobě nebojte.Téměř jsem dokončila sbírku letošních vánočních dárků, už jen pár maličkostí a Vánoce klidně můžou začít! 
O víkendu jsme měli  návštěvu takže to byl docela frmol furt jsem stála u plotny .Nestačila jsem ani chvilku lenošit a už bylo pondělí. Jakto?! A to už jsem seděla brzy ráno ve vlaku na cestě do Podkrkonoší. Měla jsem spoustu zařizování. Naštěstí vše proběhlo rychle a hladce a mohla jsem konečně zajet za svou milovanou babičkou na návštěvu. Ta mi přichystala královský oběd. Jo to jsou ty naše babičky :) Navštívila jsem mamku a taťku neuběhlo ani pár hodin a už jsem zase seděla ve vlaku se svou listopadovou Elle a jela směr Pardubice.
 Myslím, že 24 hodin je pro mě  na den sakra málo, potřebovala bych občas prodloužit den alespoň ještě o 2-3 hodinky. Vy ne ? 

Jsem si udělala radost- Háčkovaný ponožky , který jsem už hrozně dlouho chtěla z Croppu 39,- (no nekupte to)
+Dárkové balení Calvin Klein, nemohla jsem odolat 300,-
+Vichy Make up, který jsem už potřebovala a mají ho teď ve slevě za 493,-


Mé víkendové kreace u plotny : předkrm: Gulášová polévka
            hlavní chod:  Špagety s rajčatovou omáčkou a bazalkou sypané parmezánem
dezert: Palačinka se skořicovým cukrem, vanilkovým tvarohem a lžičkou domácí jahodové marmelády

Elle, věrná společnice na cesty.


Můj "tajný" kufřík s Vánočními dárky s Pandí rodinkou......


Hezký týden přeji ;)


8 komentářů:

  1. Tak to jsem ráda, že je Tvůj muž v pořádku. Můj přítel byl nedávno také nemocný, skoro celou noc jsem zůstala vzhůru a hladila ho, bylo mi ho moc líto. Pak mě nakazil a přijel se starat zase o mě :D Co se týká Vánoc, už mám také nakoupeno, jsem radši, když mám vše dopředu připravené, párktát se mi stalo že jsem musela něco shánět na poslední chvíli, tak jsem se tomu letos chtěla vyvarovat. :-) Sníh mě docela zaskočil, ani jsem si nestihla žít krásu podzimu. Ale ten song je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je lepší mít dárky včas. Jsem zastáncem toho, že lepší včas než pak šaškovat na poslední chvíli :D :) Sníh nás zaskočil určitě všechny je pravda, že letos nemám snad ani žádnou podzimní fotku a to mě trochu mrzí. Jo ten song mám ráda :)

      Vymazat
  2. Ten set CK vypadá super! I ty fusky :-) A máte doma krásně nasněženo, ach... Tady dnes konečně trochu vylezlo slunce, tak se těším :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :), to sluníčko ti závidím tady se už pár dní neukázalo :(

      Vymazat
  3. Taky se mi občas stává, že mám hrozně moc věcí na práci a přeji se, aby byl ten den delší. O to víc si pak užívám dny, kdy můžu lenošit!:)´Ty si měla teda pěkně napilno! Ten makeup Vichy ti závidím a ty špagety bych si hned dala!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsem sama komu občas nestačí jen těch 24 hodin :)))

      Vymazat
  4. Tu písničku zbožňuju ! a to dárkové balení CK vypadá suprově. !

    http://mybeautifulimperfection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3