středa 12. září 2012



Minulý víkend se u nás v Pardubicích na Závodišti konala mezinárodní výstava koní 
Já nejsem žádný velký příznivce koní ani nic podobného takže jsem tam byla celý víkend čistě pracovně. Měli jsme tam od Magistrátu stánek Euro Equus (nezisková organizace pro podporu koní v Evropě) na které se samozřejmě podílí i Pardubice společně s Portugalskem, Španělskem a Belgií.
 Jako vůbec se mi tam nechtělo celý den někde dřepět a dávat lidem letáčky apod. 
Komu by se chtělo, že? :D
 Ale nakonec to bylo docela fajn lidé byli milý takže jsem to zvládla celkem obstojně.
Docela jsem si to tam v konečném důsledku i užila. Lidi byli hrozně vděční za cokoliv co jsem jim dávala ať už knížku o Pardubicích, nebo přívěsky na klíče. Nevěřili, že je to zdarma si mysleli, že si z nich dělám prdel :D
Všude byly stánky s občerstvením a různýma dobrotama, znáte to. A samozřejmě se vším co se týkalo koní. Byla tam i výstava ovcí. Oni jsou takový ňuňánkový ty ovce. Jsem si je furt hladila :DDD poníky tam měli a jsou strašně vtipný jako :DDD
 Celou sobotu tam se mnou byla ještě jedna paní z magistrátu a dámy z Portugalska, které jsou součástí euro equusu a přiletěli propagovat své město. Měli tam s sebou spoustu portugalských pochutin na ochutnávku. Různý klobásky sýry ty byly výborný <3 i nějaké sladké dezerty, ty mi teda nechutnali byli ze syrových vajíček. Prý se to tam takhle jí no. Fuj! :D A samozřejmě s sebou měli na ochutnávku i Portské víno a různé Portugalské likéry O:) Hmmm! 
V neděli jsem tam už měla být úplně sama. Portugalky odletěli domů. Ale můj muž byl tak hodný a abych tam nemusela být sama tak tam byl celý den se mnou. <3 Jelikož jsem měla zadarmo V.I.P vstupenky tak to bylo úplně bez problému a nemusel aspoň platit vstup. Neděle utekla hrozně rychle lidi se zastavovali u stánku a povídali si s námi občas jsme se prošli po závodišti a něco si koupili. Já tam objevila krásný naušnice peříčkový a hned jsem si je musela koupit samozřejmě :D Měli tam i luxusní šátky a šálky, ale já jich mám už tolik, že mám zakázáno si kupovat další :D šátky mají vystavené na www.mimibazar.cz/gotpesos za pěkné ceny :)
Samozřejmě, že jsem si nakonec nekoupila jen naušnice, ale i krásný tričko s potiskem pandičky <3 Takže jsem za tento víkend byla opravdu nad míru spokojená. 



propagační stůl....


poníkovník

vofce
 naušnice a pandí triko <3
a chlastos portugalos už rozjímá u mě v baru. cha


6 komentářů:

  1. rozjímá ty vole XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  2. koně taky nepatří mezi moje nejoblíbenější zvířata :DD
    pěkné naušnice!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, u mě na blogu právě teď probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda když přijmeš moje pozvání a s chutí se zúčastníš. :)
    http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/09/kiss-for-miss-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3