pondělí 2. července 2012



Tak prázdniny jsou tu. To to uteklo co ? Pro mě teda jako stejně žádný prázdniny nejsou, protože pořád pracuju, ale to nevadí :D Navíc  k tomu všemu nevím co dřív. Furt někde lítám no... Minulý týden jsem měla hodně zařizování tak nebyl na nic vůbec čas. Ale udělala jsem si radost a koupila si super masážná gely. Jak chodím běhat budou se hodit a skvělou Sportovní podprsenku. Neznám nic pohodlnějšího. Jinak v sobotu jsem dokonce byla na H.e.a.t.u, no musím říct, že vživotě jsem nebyla tak splavená jako právě z toho. Kam se hrabe spinning např., jako fakt. Jako kdo chce zhubnout a má peníze a možnost chodit tak vřele doporučuju! Je to pecka! Po heatu jsem byla ještě 45 minut v posilovně. Takže ten den jsem byla vážně K.O, ale cítila jsem se přesto úplně skvěle.
 V neděli jsem byla u sousedu v bazéně se koupat. V tom pařáku to vážně přišlo vhod. 


Jinak teda vám musím říct jedno děsný tájo.:D Tento týden v neděli jedu s mužem a celou Prseč jurte crew do Brna do Česko - Slovensko má talent :D Kluci postoupili na základě zaslaného videa, takže tam jako teda jedem no. Se tam docela těšim a možná budu i v televizi :DDDDD Ale to snad radši ani nechci. Strašně moc klukům držím palce tak doufám, že vy jim je budete držet taky :D Budu se tam snažit co nejvíc fotit atd. Tak snad pak dodám nějaké fotky i sem :)


Moje oblíbená sušenka... Čekanka (zdravá výživa)

 Vafle s borůvkama - jsem zrovna dneska dělala (jelikož máme nový vaflovač tak je to teď u nás hit :D)


Moje nová sportovní podprsenka

masážní gely...

V zrcadle :D



Užívejte sluníčka :)

8 komentářů:

  1. www.dailymile.com -> registruj se my tam už začínáme soutěžit mezi s sebou kdo naběhá více :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nějaký světlý odstín ne? :))

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Pandi,
    doufám, že se kluci v "Česko Slovensko má talent" dostanou co nejdál, a že tě pak uvidím v televizi ;-). Na fotce jsi moc krásná, tak by to byla bezva podívaná ;-).
    Užívej prázdniny...
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Vivi :) další příspěvek bude o česko slovensko má talent tak se dozvíš jak to dopadlo :)

      Vymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3