pondělí 18. června 2012


nothing interesting

Musím říct, že za poslední dny se nic zajimavého neudálo. :/ Byla jsem tak nějak doma a taky sháněla práci. Tak mám aspoň domluvenou občasnou brigádu, že jedné známé budu hlídat děti. Teď ještě čekám jestli mi vyjde další brigáda tady u nás ve sport centru kde učím tak možná bych mohla na recepci několik dní v týdnu vypomoct. Bych za to byla hrozně ráda protože každá koruna se mi hodí no.


Jinak jsem jako byla asi po 5 letech (minimálně) si zahrát basketbal :D Jako musím říct, že dřív mě to hodně bavilo hrávala jsem za školu atd. Zjistila jsem, že jsem toho až tak moc nezapomněla a po chvilce mi to normálně šlo jako dřív O:) :D Tak jsme si 3 dny po sobě byli zahrát a bylo to super. Člověk spálí i nějakou tu kalorii , protože je to dost svižný a navíc v tomhle vedru ještě. No dost dobrý prostě.


V úterý jedu po dlouhé době domů. Musím zařídit nějaké úřady atd. Nějak se mi tam ani nechce vždycky se trmácet tím vlakem obzvlášť jestli přetrvá tohle vedro jako.
 Asi ze dne na den se to nezmění co ? :DDD Na druhou stranu se ale těším na ségru a mamku. 


Dneska mám v plánu se jít aspoň na chvíli opalovat i když už jsem se letos opalovala tak si furt připadám jak sejr :( Používám na opalování jednu super věc je to strašně levný a nejlepší prostě - Nubian  olej asi všichni znáte předpokládám. Já to strašně ráda používám jako.


 Makrela pečená na másle plněná petrželkou a citronem se šťouchanými bramborami
(brambory, pažitka, lžice tvarohu, kousek másla, deci mléka, sůl)

Spaghetti by Panda : Na pánvičce si osmahneme tak cca 4 stroužky česneku (podle chuti )
přidáme oloupaná a na jemno nakrájená rajčata asi 8 velkých rajčat (já to dělám z čerstvých ne z konzervovaných a 8 rajčat je tak na 5 porcí cca)
rajčata pustí šťávu a z měknou pak přidáme plátek tak 1cm másla
cca 20g nastrouhaného parmezánu 
 čerstvou nakrájenou bazalku a sůl(podle chuti)
kdo má parmezán rád jako já tak navrch si ještě posypte a je to :)

3 komentáře:

  1. miluju špagety takže až budu zdravá tak recept vyzkouším a dám vědět jak chutnaly :-)

    OdpovědětVymazat
  2. mňam, tak tohle si určitě někdy udělám!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře! <3